Menu
EUR

Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden

Voor al jouw bestelling in onze webshop kan je betalen o.a met creditcard of iDEAL.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt en verzonden. Wij werken samen met betalingsleverancier mollie . Op uw afschrift ziet u als afzender staan: St. Derdengelden mollie 

 

 

Vooraf betalen, uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt

 

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw  aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDeal is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ANS Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS regiobank en Triodosbank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

     
   Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving via een beveiligde verbinding. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en afgeschreven. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.
     
Visa -MC   Wij accepteren Mastercard en VISA. Bij betaling per creditcard wordt u via onze - met SSL-beveiligde - verbindingen naar het speciale betaalmenu van Buckaroo geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is.

Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Creditcards worden gecontroleerd door de internetkassa Buckaroo. In sommige gevallen kan om aanvullende informatie worden gevraagd. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »